Μουσείο Σχολικής Ζωής Θίσβης

Μουσείο Σχολικής Ζωής Θίσβης

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Πρόερδος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Θίσβης, ευχαριστούν τον κ. Γεώργιο Μαστροδήμο και την κα Ανέτα Μαστροδήμου- Ζούκα, για την προσφορά- δωρεά του Εκπαιδευτικού Αρχείου του πατέρα τους και δασκάλου κ. Λουκά Μστροδήμου, στο Μουσείο Σχολικής Ζωής Θίσβης. Εύχονται από καρδιάς σε αυτούς και στις οικογένειες τους υγεία και κάθε τι καλό. ανάπαυση ψυχής στον δάσκαλο Λουκά Μαστροδήμο στην γειτονιά των αγγέλων.

Με αφορμή την δωρεά, η οποία αποτελούσε και επιθυμία του ίδιου του δασκάλου, διοργανώθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μουσείου Σχολικής Ζωής Θίσβης, μια μικρή και σεμνή τελετή προκειμένου να τιμήσουμε τον θανόντα.













Το πλούσιο υλικό του δασκάλου, αποτελεί ένα σημαντικό αρχείο για την ιστορία της Δημοτικής Εκπαίδευσης και συνέβαλε σημαντικά στον εμλουτισμό της περιουσίας του Μουσείου Σχολικής Ζωής Θίσβης. Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής και ταξινόμησης του θα είναι προσβάσιμο στους φίλους και επισκέπτες του μουσείου μας, ενώ αποτελεί το εφαλτήριο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου